Cégünk

Cégünk

Megbízható napelemtechnológiát keres? Problémák nélkül kivitelezést, referenciákkal bizonyított szaktudást?

Cégünk csak és kizárólag napelemekkel foglalkozik. Kiváló minőségű munkát és folyamatos szakmai felkészültséget csak egy területre fókuszálva lehet nyújtani. Ez a szakmai koncentráltság biztosítja Önnek, hogy problémamentes kivitelezést várhat.

Ha mellettünk dönt, nem egy alvállalkozókkal dolgoztató céget választ, hanem saját kollégákkal dolgozó lelkiismeretes csapat várja. A tervezést mérnök kollégáink végzik és jól bevált, ügyes szakembergárdára számíthat a kivitelezés során.

Korábbi munkáink tapasztalataiból fakadóan tudjuk, hogy mennyit számít a gyakorlat, melyek a kivitelezés buktatói, és a garanciális időszakban – a kiépítés után is – mindig szívesen segítünk ügyfeleinknek. Ezért korábbi ügyfeleink egymás után ajánlanak tovább bennünket.

Engedélyek, dokumentáció napokon belül

A napelemes rendszerek engedélyezési procedúrái akár hetekre, hónapokra nyúlhatnak, azonban bejáratott ügyintézésünk segítségével ezt napokra rövidítjük. Már sok rendszert állítottunk munkába, az így megszaporodott tapasztalatok nyomán ultragyors ügyintézést garantálhatunk.

Saját, állandó szakembergárda

A sikeres munka másik kulcsa az összeszokott kollégák csapata. A különböző projektek kivitelezéséhez tapasztalt szakemberek állnak rendelkezésre, indulásra készen. Ha mellettünk dönt, menetrendszerűen zajló projekt részese lesz, ámulva fogja látni, ahogyan napok alatt halad előre a kivitelezés.

Alkatrészek, berendezések raktárról és a gyártóktól

A hazai kereskedelmi lánc kihagyásával egyenesen a gyártóktól vásárolt berendezéseket telepítünk. Ez nem csak alacsonyabb árakat jelent, hanem saját raktárról szállított berendezéseket. Gyors, azonnali reagálást és a projektek rövid határidővel való kezdését és befejezését.

Ha mellettünk dönt, minden tekintetben gyakorlott és profi kivitelezőt tudhat maga mellett.

Fontosabb szolgáltatásaink:

  • kivitelezés és napelem telepítés saját rögzítési és villamossági csapattal,
  • közvetlen gyári beszállítással: napelem, inverter és rögzítés értékesítés,
  • tervezésben: műszaki és villamossági tervezés, közbeszerzési kiírás,
  • villamossági engedélyeztetésben és csatlakozásban,
  • napelemes pályázatok kidolgozása és szakmai támogatása,