Ránk bízhatja magát.

“Végre vége a hatalmas energiaszámláknak!” – sóhajtott fel egyik partnerünk, amikor egy-két hónap után értékelte vállalkozása energiamérlegét. “- Magam sem hittem volna, hogy egyszer majd saját erőművem lesz, és nekem fizetnek azok, akiknek korábban én fizettem…”

Partnereink teljesen hétköznapi vállalkozók és költségvetési intézmények, amelyek felismerik a lehetőséget és élnek az igénybe vehető pályázatokkal. Az így mozgósítható anyagi kapacitás olyan helyeken is lehetővé teszik a napelemes rendszerek kiépítéséét, ahol korábban nem is gondolhattak erre.

Szerencsére kézről-kézre adnak partnereink, miután meggyőződnek arról, hogy az ígéretek valóra válnak, s a beállított rendszerek kézzelfogható, kiszámítható hasznot hoznak hónapról hónapra.

Engedélyek, dokumentáció napokon belül

A napelemes rendszerek engedélyezési procedúrái akár hetekre, hónapokra nyúlhatnak, azonban bejáratott ügyintézésünk segítségével ezt napokra rövidítjük. Már sok rendszert állítottunk munkába, az így megszaporodott tapasztalatok nyomán ultragyors ügyintézést garantálhatunk.

Saját, állandó szakembergárda

A sikeres munka másik kulcsa az összeszokott kollégák csapata. A különböző projektek kivitelezéséhez tapasztalt szakemberek állnak rendelkezésre, indulásra készen. Ha mellettünk dönt, menetrendszerűen zajló projekt részese lesz, ámulva fogja látni, ahogyan napok alatt halad előre a kivitelezés.

Alkatrészek, berendezések raktárról és a gyártóktól

A hazai kereskedelmi lánc kihagyásával egyenesen a gyártóktól vásárolt berendezéseket telepítünk. Ez nem csak alacsonyabb árakat jelent, hanem saját raktárról szállított berendezéseket. Gyors, azonnali reagálást és a projektek rövid határidővel való kezdését és befejezését. Raktárkészlet Nyíregyháza.

Ha mellettünk dönt, minden tekintetben gyakorlott és profi kivitelezőt tudhat maga mellett.